Geen verzendkosten boven €100 | Free shipping to ALL countries above €100

Black Lace

Geplaatst op 16 Februari 2016

Een print goed op textiel krijgen zodat het niet doorschijnt en niet na enkele keren wassen van de kleding verdwijnt is een kunst op zich. Maar al te vaak schijnen mooie prints op tights door of heb je na een paar keer dragen een gehavende print op je shirt...en dat wil niemand.  Het printen op kleding wordt 'sublimeren' genoemd en de sublimatie-techniek beheerst INKnBURN als geen ander. Er zijn prachtige designs ontworpen die allemaal een plekje in onze Hall of Fame verdienen. Het maken van een kledingstuk dat op kant lijkt stond al vele jaren heel hoog op de wenslijst van de designers van INKnBURN. Er is drie jaar gewerkt aan het Black Lace-design. Het resultaat mag er zijn. De Black Lace lijkt werkelijk op kant. 

INKnBURN liet zich inspireren door de legendarische Mary Jane 'Mae' West. Mae was in de jaren '30 zeer populair maar zocht met haar suggestieve dialogen vaak ook de grenzen op van wat de censuur destijds toestond. Mae schreef al haar teksten zelf en sommige van deze one-liners zoals

'Come up an' see me some time' en 'Is that a gun in your pocket, or are you just glad to see me' worden nog regelmatig aangehaald in films en televisieseries. INKnBURN omarmde de 'When I'm good I'm very good, but when I'm bad I'm better' quote voor de Black Lace-serie. 

Black Lace is verkrijgbaar in Techshirt, Capri, Racerback, Tanktop en Short.

Short

 

0 reacties

Laat een reactie achter

All commentaren op blogberichten worden eerst beoordeeld alvorens deze gepubliceerd worden.

Recente berichten