Geen verzendkosten boven €100 | Free shipping to ALL countries above €100

Ruilen & Retourneren

Retourneren en defecten

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 3 werkdagen contact op te nemen met weRUNtogether.

Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van uw klacht dient u een kopie van de factuur mee te sturen en de reden van de retourzending te vermelden.

Regels voor retourneren

Het product dient op een op een zorgvuldige manier verpakt te zijn en te worden geretourneerd aan weRUNtogether. U bent verantwoordelijk voor het pakket tot het bij ons gearriveerd is. Het is de verantwoordelijkheid van de verzender om de kosten van het verzenden te betalen en ervoor te zorgen dat het product niet beschadigd wordt tijdens het transport.  Elk verschuldigd bedrag zal zo snel mogelijk betaald worden aan de rechthebbende na correcte ontvangst van het product.

Wij zullen u per mail een bevestiging sturen van de ontvangst.  Als u geen bevestigingsmail hebt ontvangen neem contact met ons op.

Producten dienen retour te worden gestuurd naar het volgende adres:

weRUNtogether - Esther Devilee - de Sitterlaan 90 - 2313TS - Leiden - Nederland

Zichttermijn

Als u niet tevreden bent met het product kunt u het binnen 14 dagen aan ons retourneren. Alle geretourneerde producten mogen niet gebruikt zijn en moeten in dezelfde staat zijn als geleverd.
Als dit niet het geval is kunnen wij niet overgaan tot het terugstorten van betalingen. Neem zo snel mogelijk contact op met ons op met opgaaf van reden. U krijgt van ons het adres waar het product naartoe dient te worden opgestuurd.. Wij zorgen ervoor -mits aan garantievoorwaarden voldaan- dat u z.s.m. een nieuw product krijgt. Uw verzendkosten zullen niet worden vergoed.